Etno selo Usora

Etno selo Usora

  • INFO
  • CJENOVNIK
  • GALERIJA

Etno selo Usora nalazi se u malom mjestu Milan polje, 18 km od Banje Vrućice. Kompleks etno sela se sastoji od osnovnog objekta u kojem se nalazi u suterenu restoran/diskoteka sa šankom, u prizemlju restoran sa kuhinjom, a na spratu 6 soba. Pored osnovnog objekta u kompleksu su izgradjeni i pomoćni objekti pečenjara, ribnjak, bazeni i otvorene ljetne bašte. Objekat se nalazi neposredno pored rijeke Velika Usora i magistralnog puta Teslić Blatnica i na svega par kilometara od katoličkog svetišta Kondžilo. Jedini je takav objekat u opštini Teslić koji se nalazi na samoj rijeci. U blizini kompleksa se nalaze velike površine obrasle šumom, u kojima je moguće organozovati šetnju i vožnju biciklima
Etno selo Usora raspolaže sa 14 ležajeva, koji su raspoređeni u 6 soba uređenih u etno stilu, uz zanimljivu kombinaciju drveta i kamena.
Sve sobe su opremljene kupatilom, televizorom i internetom, tako da je gostu u toku boravka u potpunosti da uživaju u svom odmoru.
Etno selo vam tokom ljetnih mjeseci nudi dva rekreativna bazena i plažu na rijeci Usori tako da možete u potpunosti uživati u kupanju u predivnom prirodnom okruženju.
Etno selo Usora nudi vam i odličnu ugostiteljsku uslugu sa bogatom ponudom pića i jela sa roštilja i nadaleko poznati domaći specijalitet cicvaru.
Bogati sadržaji pružaju mogućnost organizacije raznih događaja i manifestacija (svadbe, krštenja, kompanijske proslave, team building i sl).

SOBA CIJENA/KM
NOĆENJE SA DORUČKOM 50
  • Cijene su izražene u KM po osobi dnevno na bazi noćenja sa doručkom
  • Prijava boravka 1 KM – po osobi jednokratno po dolasku
  • Boravišna taksa iznosi 2,20 KM po osobi dnevno

Pošaljite upit o hotelu

    Share on facebook