Hotel Bistrica ***

Hotel Bistrica ***

Hotel Bistrica se nalazi na Jahorini, u blizini vrhova od 2000 metara i dolina Prace i Drine. Od hotela se lako može stići do ski staza, udaljenih samo 150 metara. Hotel posjeduje à-la-carte restoran u kome se služe jela tradicionalne kuhinje, saunu i zatvoreni bazen.

Sve sobe imaju TV sa satelitskim kanalima i telefon. Sadrže sopstveno kupatilo sa tušem. Iz soba se pruža pogled na planine.

Objekat nudi besplatan bežični internet i besplatan parking. Recepcija radi 24 sata dnevno. Na raspolaganju je i ostava za ski opremu. Gosti mogu koristiti prostoriju sa automatima za video igre, stonim tenisom i stolom za bilijar. U okviru hotela nalazi se prodavnica poklona. Masaže je moguće organizovati na zahtjev.

Tokom ljeta gosti mogu da uživaju u šetnjama po planinarskim i biciklističkim stazama udaljenim 500 metara. U okviru kompleksa na raspolaganju su tereni za fudbal i košarku. Grad Pale nalazi se na 14 km, a Sarajevo na 28 km.

Lokalni autobusi staju na svega 10 metara od ulaza u hotel. Glavna autobuska stanica udaljena je 12 km, a železnička stanica 28 km od objekta. Do Aerodroma Sarajevo ima 30 km.

CJENOVNIK U PRIPREMI.

Kontaktirajte nas za više informacija.

 

 

Pošaljite upit o hotelu

    Share on facebook