Hotel Hajdučke vode

Hotel Hajdučke vode

  • INFO
  • CJENOVNIK
  • GALERIJA

Nalazimo se na obroncima planine Borja, na nadmorskoj visini od 810 metara. Udaljeni smo svega 23 km od Teslića i oko 60 km od Banjaluke. Božanstven pejzaž, borova šuma i planinski vazduh čine nas jedinstvenim u okruženju. Kompleks Hajdučke Vode čine hotel, restoranski dio i wellness & spa centar.
Za odmor duha i tijela tu je wellness & spa centar. Oaza mira u srcu borove šume i središte vazdušne banje će vas na najbolji način rehabiliovati i osvježiti. Sadržaji wellness & spa centra (osim masaža i fizikalne terapije) su uključeni u cijenu smještaja.
Gastronomska ponuda hotela bazira se na tradicionalnoj domaćoj kuhinji sa vrhunskim specijalitetima. Uživaćete u predivnoj atmosferi, vrhunskoj kuhinji i usluzi u pansionskom i etno restoranu “Hajdučka vatra”.
Pokraj hotela su izgrađeni travnati fudbalski tereni, teren za tenis, igralište za odbojku, košarku i rukomet, ski staza, igralište za djecu, kao i staza za šetnju, trčanje i vožnju bicikla u borovoj šumi ukupne dužine 2500 m.
Luksuzno-komforni smještajni kapaciteti, profesionalno osoblje, raznolika gastro ponuda, wellness and fitness, sportski i animacijski sadržaji, korporativni kapaciteti, te centralna lokacija sa pogledom na istorijski lokalitet gdje su se svojevremeno hajduci okupljali u družine, čine doživljaj našeg planinskog resort-a potpunim.

SOBA CIJENE
2 NOĆENJA

2 odrasle osobe

3 NOĆENJA

2 odrasle osobe

4 NOĆENJA

2 odrasle osobe + 2 djece do 12 godina

STANDARD 250 350 439
EKSKLUZIV 280 370 539
PREMIUM 300 400 539

Doplate i popusti:

  • Cijene su izražene u KM na bazi usluge polupansiona (doručak i večera) za 2 odrasle osobe (osim za paket na 4 noćenja gdje se cijena odnosi na 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina)
  • Doplata za djecu za paket na 2 ili 3 noćenja iznosi 30 KM po djetetu dnevno za djecu 6-12 godina a 50 KM po djetetu dnevno za djecu preko 12 godina (djeca do 6 godina gratis)
  • Doplata za djecu preko 12 godina za paket na 4 noćenja takođe iznosi 50 KM po djetetu dnevno
  • U cijenu je uključeno korištenje kompletnog wellness i spa centra
  • Boravišna taksa uključena u cijene paketa

Pošaljite upit o hotelu

    Share on facebook