Hotel San ****

Hotel San ****

Hotel San Terme Laktaši se nalazi u centru mjesta Laktaši, na 19 km od Banjaluke. Spa i velnes centar u okviru objekta nudi besplatan pristup bazenu u zatvorenom sa termalnom vodom, kao i teretani. Hotel takođe obuhvata besplatan WiFi, klimatizovan smještaj i restoran. Gosti mogu besplatno da koriste sezonske bazene na otvorenom sa termalnom vodom.
Sve sobe i suite jedinice opremljeni su LCD TV-om sa kablovskim kanalima. Sadrže takođe sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu, a većina smještajnih jedinica ima i balkon.
Spa i velnes centar uključuje termalno kupatilo, hidromasažnu kadu, saunu, bazen na otvorenom i fitnes centar. Na raspolaganju su vam takođe raznovrsne masaže i fizikalne terapije.
Grad Laktaši je poznat po rimskom kupatilu i crkvi iz 4. veka. U krugu od 200 metara od objekta pronaći ćete kafiće, noćne klubove i tržne centre. Lokalno autobusko stajalište je udaljeno 100 metara, dok do Aerodroma Mahovljani ima 3 km od hotela San Terme Laktaši. Obezbjeđen je i besplatan privatni parking.

CJENOVNIK U PRIPREMI

Pošaljite upit o hotelu

    Share on facebook