Hotel Vučko ****

Hotel Vučko ****

Jedan od najtraženijih objekata na destinaciji Jahorina.
Apart-hotel Vučko je smješten na Jahorini, na samo par koraka od žičare Ogorjelica i na 28 km od Sarajeva. Ovaj moderni objekat gleda na planine i nudi vinski bar, salon sa kaminom i spa centar. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama.

Smještajne jedinice su elegantno uređene u svjetlim pastelnim tonovima i sadrže vrhunski drveni namještaj, klima-uređaj, mini-bar, sef i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Deluks apartmani uključuju i kuhinju sa aparatom za kafu, kamin, rashladnu vinsku vitrinu, DVD plejer i radni sto. Kupatila su opremljena tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Pojedine smještajne jedinice posjeduju sopstveni balkon.

Ostali sadržaji uključuju besplatnu uslugu čuvanja djece, prodavnicu suvenira, frizerski salon, apoteku, knjižaru, razne prodavnice i usluge manikira i pedikira.

U restoranu se služe razna bosanska, regionalna i internacionalna jela, kao i lokalni specijaliteti po narudžbini. Bar nudi dinamičan noćni provod uz živu muziku. Gosti mogu da se opuste pored kamina u vinskom baru sa bogatim izborom vina.

Ski staza Poljice udaljena je 50 metara, a brojni ski liftovi nalaze se u blizini. Dostupni su vam takođe škola skijanja, usluga iznajlmljivanja ski opreme i ostava za ski opremu. Ponuda obuhvata i terene za tenis, košarku i odbojku. Spa centar uključuje teretanu, hidromasažnu kadu, razne usluge masaže, saune i tertmane.

Ispred hotela nalazi se besplatan parking, dok su mjesta u hotelskoj garaži ograničena i na raspolaganju uz doplatu. Objekat pruža uslugu prevoza od/do Međunarodnog aerodroma Sarajevo, udaljenog 30 km.

Cjenovnik u pripremi.

Molimo Vas kontaktirajte nas za više detalja.

 

 

 

Pošaljite upit o hotelu

    Share on facebook