Paviljon A **

Paviljon A **

Paviljon “A” je objekat koji se nalazi u sklopu Nacionalnog parka “Sutjeska” i smješten je pored Hotela Mladost. WiFi (na javnim mjestima) i parking prostor ispred Paviljona “A” su besplatni za sve goste. Sobe u Paviljonu A su jednokrevetne i dvokrevetne i jedna soba je petokrevetna. Prijava gostiju i obroci se služe u Hotelu Mladost. Sve sobe sadrže: toaletni pribor, peškire, posteljinu, kupatilo sa bojlerom, ormar, grijanje. Ljubazno osoblje će Vas pozdraviti uz osmijeh i pružiće Vam sve potrebne informacije kako bi Vaš boravak u Paviljonu A i u Nacionalnom parku “Sutjeska” bio prijatan. U Paviljonu A je moguće organizovati vodiče i prevoz do svih lokacija u okviru Nacionalnog parka “Sutjeska”, a takođe je moguće organizovati ručak u prirodi, konferencije i sl.
Pored nevjerovatne prirode Nacionalnog parka “Sutjeska”, u neposrednoj blizini nalazi se i memorijalni kompleks Bitke na Sutjesci iz Drugog svjetskog rata, otvoreni bazen površine od 16000 m2, kamp prostor, kao i sportski tereni.
Sarajevo je udaljeno 93 km, Dubrovnik 142 km, Banja Luka 370 km, Beograd 380 km.

Cjenovnik

NAZIV USLUGE TIP SOBE CIJENA PO OSOBI DNEVNO
NOĆENJE SA DORUČKOM 1/1 20,00 KM
1/2 20,00 KM
POLUPANSION 1/1 26,00 KM
1/2 26,00 KM

Doplate i popusti:

  • Boravišna taksa (1,50 KM) i osiguranje (0,38 KM)
  • U cijene nije uključena ulaznica u Nacionalni park Sutjeska u iznosu od 2,00 KM, ulaznica se plaća samo prvi dan boravka
  • Djeca do 6 godina gratis na smještaj
  • Djeca uzrasta od 6 do 12 godina imaju popust 50% na smještaj

Pošaljite upit o hotelu

    Share on facebook