Zepter Hotel ****

Zepter Hotel ****

Moderan hotel Zepter smešten je na obali reke Une i na samo 200 metara od graničnog prelaza. U ponudi su elegantne sobe sa besplatnim bežičnim internetom, spa centar i 2 restorana sa terasama odakle se pruža predivan pogled na reku.
U svim sobama, apartmanima i apartmanima tipa “suite” hotela Zepter dostupni su klima-uređaj, LCD TV sa satelitskim kanalima i balkon ili terasa. Takođe su na raspolaganju besplatan parking pod video-nadzorom, posluga u sobi i panoramski lift.
U jednom od restorana služi se pica, dok drugi nudi à-la-carte izbor tradicionalnih i internacionalnih jela i kvalitetnih vina.
Gostima su uz doplatu na raspolaganju hidromasažna kada, masažni tretmani, sauna i parno kupatilo. Hotel takođe ima fitnes centar i kozmetički salon.
Sala za konferencije uključuje multimedijalnu opremu, a može primiti do 50 osoba. U okviru objekta mogu se organizovati koktel-prijemi, venčanja, maturske večeri i druge vrste okupljanja. Recepcija radi 24 sata dnevno.
Spomen područja Jasenovac i Donja Gradina nalaze se u krugu od 14 km od hotela Zepter, dok je etno-selo Knežica udaljeno 15 km. Najbliži izlaz na autoput E70, koji povezuje srednju i jugoistočnu Evropu, udaljen je oko 20 km od hotela.

Cjenovnik u pripremi

Pošaljite upit o hotelu

    Share on facebook