Olimpijsku tradiciju i olimpijski osmijeh čuva “Olimpijski centar Jahorina”, a na Jahorini se svake godine (januar) održavaju međunarodne smučarske “FIS” trke u alpskim disciplinama. Više od 25 km uređenih staza za alpsko skijanje danas je na raspolaganju skijašima na Olimpijskoj ljepotici Jahorini (1529-1916 m nadmorske visine).

Skijašima profesionalcima, amaterima, ali i onim najmlađim, na usluzi su žičare i skiliftovi koji prevoze 7500 smučara na čas. Za ljubitelje nordijskog skijanja pravi biser je staza “Dvorišta”, na Jahorini (1300-1450 m nadmorske visine) sa 17 km uređenih staza koja je na raspolaganju takmičarima, ali i rekreativcima.

Savremeno strelište za „biathlon“ omogućava uslove za vrhunska takmičenja evropskog nivoa kao što je Balkanski šampionat, koji je marta 2004. godine održan baš na ovoj stazi. Skijašima rekreativcima preporučili bismo skijašku stazu na Stambulčiću, 10 km udaljenom od Pala. U prekrasnom ambijentu, na 1050 m nadmorske visine, staza dužine 1200 m, sa visinskom razlikom od 275 m, pružiće vam sve pogodnosti, a na usluzi je i skilift dužine 1100 m.

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.